Over mij

Mijn naam is Len van Kerkhof, ik ben 61 jaar, echtgenote en moeder. Zeer begaan met de natuur en dieren. Vrolijk, een brede interesse en nieuwsgierig in de goede zin van het woord.

Ik ben opgegroeid in een gezin dat draaide om muziek. Mijn vader was naast zijn baan als onderwijzer namelijk actief als oratoriumsolist en zangpedagoog. Zelf heb ik ook jaren zangles gehad en ik zing al vanaf mijn 17e in een koor.

De interesse voor alternatieve geneeswijzen is er bij mij altijd geweest. Toen ik ruim 6 jaar geleden een workshop EHBO en Homeopathie volgde, viel het kwartje. Ik ben toen de opleiding Klassieke Homeopathie in Amersfoort gaan volgen en heb dat na twee jaar voortgezet aan de HVNA in Arnhem, waar ik in 2019 mijn diploma heb behaald.

Nu is het zover dat ik mijn kennis en passie kan gaan gebruiken om mensen zich echt beter te laten voelen. Op een zachte, effectieve manier zonder bijwerkingen.

Het motto van mijn praktijk is: Natuurlijk gezond… Want ziek zijn is niet de natuurlijke staat van een mens. Gezondheid is waar je van uit gaat en waar je naar streeft.